Lawyers Yağmur Yaren Özdabakoğlu

Yağmur Yaren Özdabakoğlu

Yağmur Yaren Özdabakoğlu

YAZICIOGLU LEGAL

Yağmur Yaren Özdabakoğlu focuses on various areas of law including data protection, corporate, e-commerce, consumer protection, and contracts law.


Yaren completed her summer internships in leading law firms in Turkey, most recently resuming her career at Yazicioglu Legal.


Yaren obtained her LL.B. degree from Bilkent University Faculty of Law and graduated with high honors.


Practice Areas & Work Department

Data Protection Law

Corporate Law

E-Commerce Law

Consumer Protection Law

Contracts Law

 

Languages

Turkish

English

 

Memberships

Istanbul Bar Association

E-ticaret Platformları ve Arama Motorlarındaki Verileri Manipüle Etmeye Yönelik Hizmetlere İlişkin Reklamlar Reklam Kurulunun Gündeminde!

Reklam Kurulunun 333 sayılı Basın Bülteninde yer alan bazı kararları, son yıllarda özellikle tüketicilerin alışveriş alışkanlıklarının giderek değişmesiyle ortaya çıkan önemli bir meseleye parmak basıyor: Trendyol, Dolap ve Google gibi e-ticaret platformları ve arama motorlarında karşılaşılan veri manipülasyonu sorunları...

17.05.2024

Cybersecurity 2024 - Part 2

E-communications service providers must take measures for network and information security set forth in this By-Law, such as establishing an information security management system and a reporting and feedback mechanism to ensure that information security breach incidents and security vulnerabilities are reported without any delay.

16.05.2024

Cybersecurity 2024 - Part 1

According to the International Telecommunication Union’s Global Cybersecurity Index, published in 2020, Türkiye is ranked 11th in the world on commitment to cybersecurity.

15.05.2024

Kişisel Verileri Koruma Kurulu’nun Güncel Kararlarının Ana Fikirleri

2023 yılı sonunda Kişisel Verileri Koruma Kurumu'nun internet sitesinde bir dizi yeni Kişisel Verileri Koruma Kurulu kararı yayınlandı. Bu kararlardan bazıları Kurulun daha önceki değerlendirmelerini yansıtırken bazıları yeni ve önemli değerlendirmeler ortaya koyuyor. Önemli gördüğümüz kararların ana fikirlerini sizler için çıkarttık.

13.02.2024
Load More
Ready to stay ahead of the curve?
Share your interest anonymously and let us guide you through the informative articles on the hottest legal topics.
|
Successful Your message has been sent