NSN Akademi - Reklam Hukuku Atölyesi

05.05.2023
NSN Akademi - Reklam Hukuku Atölyesi

Tarih

16-17-18 Mayıs 2023

19:00 - 21:00


NSN Avukatlık Bürosu, NSN Akademi olarak Reklam Hukuku Atölyesi düzenliyor.

16 Mayıs, 17 Mayıs ve 18 Mayıs tarihlerinde 19.00-21.00 saatlerinde düzenlenecek ve online olarak gerçekleştirilecek olan Reklam Hukuku Atölyesi’nde, reklam prensipleri ve reklam ihlali türlerinden influencer reklamlarına uzanan geniş bir yelpazede birçok farklı konu yasal süreçler kapsamında incelenecek ve katılımcılara etkinlik sonrasında sertifika verilecektir.

Reklam Hukuku Atölyesi, NSN Avukatlık Bürosu’ndan Ortak Avukat Bilge Derinbay, Kıdemli Avukat Hande Ülker Pehlivan, Avukat Bengisu Çakırca ve Avukat İrem Sevinç Cantürk tarafından gerçekleştirilecek.

Reklam hukuku alanında bilgilenmek ve farklı üniversitelerden hukuk öğrencileriyle ağınızı genişletmek için atölyede yerinizi ayırtabilirsiniz.

NSN Avukatlık Bürosu, reklam, medya ve eğlence hukuku, ticaret hukuku, şirketler hukuku, veri koruma hukuku, fikri ve sınai mülkiyet hukuku ve sigorta hukuku da dahil olmak üzere hukukun pek çok alanında faaliyet göstermekte olan İstanbul merkezli bir hukuk bürosudur. NSN Avukatlık Bürosu Reklam, Medya ve Eğlence Hukuku ekibi, müvekkillerine özel hukuki danışmanlık hizmetleri sağlamakta ve ağırlıklı olarak reklam ajansları, ulusal telekomünikasyon ağ operatörleri, televizyon ve radyo yayıncıları, sosyal ağ operatörleri, uluslararası sosyal medya platformları ve e-ticaret firmaları ile çalışmaktadır.


Kaydol

Ready to stay ahead of the curve?
Share your interest anonymously and let us guide you through the informative articles on the hottest legal topics.
|
Successful Your message has been sent