Kişisel Verileri Koruma Kurulu Karar Özetleri 2023

24.01.2024

Bu çalışmada Berk Borazan ortak yazar olarak yer almıştır.


DL Avukatlık Bürosu olarak, Kişisel Verileri Koruma Kurulu ("Kurul")'nun 2023 yılı içerisinde almış olduğu 74 kritik kararı detaylı bir şekilde inceledik.

Bu incelememizde, söz konusu kararların öne çıkan noktalarını, Kurul tarafından belirlenen ihlalleri ve bu ihlallere yönelik tavsiye edilen yaptırımları net ve öz bir biçimde özetledik. Bu özet, Kurul'un bakış açısını ve üzerinde durduğu temel meseleleri kavramak açısından büyük önem taşıyor ve Kurulu'nun güncel kararlarına dair anlaşılır ve kapsamlı bilgiler sunmayı hedefliyor. Ayrıca, işletmelere ve şahıslara, faaliyetlerini veri koruma mevzuatına uygun bir şekilde nasıl yönlendirecekleri konusunda pratik bir rehber sunuyor.

Bu alandaki mevzuatı daha iyi anlamak ve bu konuda yol gösterici bilgilere ulaşmak isteyen değerli meslektaşlarımızı ve ilgilileri, hazırlamış olduğumuz sunumu incelemeye davet ediyoruz.

Kurul'un kararlarının detaylı özetlerini ve bu kararlardan çıkarılacak içgörüleri içeren sunumumuza ulaşmak için lütfen bu bağlantıya tıklayınız.

This website is available “as is.” Turkish Law Blog is not responsible for any actions (or lack thereof) taken as a result of relying on or in any way using information contained in this website, and in no event shall they be liable for any loss or damages.
Ready to stay ahead of the curve?
Share your interest anonymously and let us guide you through the informative articles on the hottest legal topics.
|
Successful Your message has been sent